• Hoofdstraat 62
  • Stadskanaal

Unilux is de grootste Nederlandse specialist in maatwerk horren. Kies voor Grooten & Többen Interieur, jouw lokale Unilux horrenspecialist, om je te laten adviseren.

Door een volledig assortiment horren en jarenlange ervaring kunnen wij een scherpe prijs- kwaliteit verhouding bieden. Wij leveren altíjd een maatwerk oplossing voor jouw raam of deur, daar kan je op rekenen. Daarnaast ontwikkelen en fabriceren Unilux hun eigen horren in hun Nederlandse fabriek en ben jij daarmee gegarandeerd van topkwaliteit én de snelste levering.

Een échte Unilux hordeur

Unilux hordeuren en raamhorren kunnen altijd gerepareerd worden en dat verlengd de levensduur. Het gaas in onze horren is zo doorzichtig mogelijk, maar moet wel zichtbaar blijven anders bestaat de kans dat er per ongeluk doorheen gelopen wordt. In onze hordeuren zit daarom zwart gaas. Montage van de hordeur op maat is altijd zowel mogelijk op-de-dag (op het kozijn) als in-de-dag (in het kozijn); wat voor jou de beste oplossing is, is altijd afhankelijk van jouw kozijn en deur. Gelukkig zijn wij gespecialiseerd in maatwerk en heb je altijd een passende hor voor je deur!

Klik hier voor alle mogelijkheden voor een hordeur op maat.

Een échte Unilux raamhor

Unilux raamhorren kunnen altijd gerepareerd worden en dat verlengd de levensduur. Montage van een hor voor raam is soms mogelijk op-de-dag (op het kozijn) en soms in-de-dag (in het kozijn); wat voor jou de beste oplossing is, is altijd afhankelijk van jouw kozijn en raam. Maak daarom hierboven je keuze voor het type raam dat je hebt.

Klik hier voor alle verschillende soorten horren voor een raam.

Unilux Horren