• Hoofdstraat 62
  • Stadskanaal

Vouwgordijnen

Boutique-collectie: degradé

De rolgordijnencollectie van Luxaflex® biedt diverse exclusieve stoffen, met name in de Boutique-collectie die jaarlijks vernieuwd wordt en daardoor steeds de laatste interieurtrends volgt. Eén van de nieuwe dessins is de Transit. Dit is een 200 centimeter breed patroon met verticale strepen waarin bij elkaar passende kleuren in elkaar overlopen. Luxaflex® speelt met Transit in op de interieurtrend “Degradé”, die zich kenmerkt door in elkaar overlopende kleuren.


Bladeren, grafische patronen en gekleurde takken

Naast de degradé-patronen biedt Luxaflex® ook doeken met afbeeldingen die zorgen voor een wat speelser interieur.
Momenteel is het populair om veel met natuurdessins te werken in huis, bijvoorbeeld op behang, gordijnen,kussenslopen en schilderijen.
Luxaflex® biedt de optie om het huis kleurrijker en speelser te maken met dit soort dessins. Gekleurde takken, witte bloempatronen en subtiele bladeren: met deze prints voelt het alsof het hele jaar lente is! De Scandinavische inslag mag natuurlijk niet ontbreken in deze collectie; grafische tekeningen van lijnenspellen en bloemen, allen in zowel naturelle als verrassende kleurstellingen.


Klassieke uni-doeken

Creëer rust in je woning door voor een uni-doek te gaan. “Een trend is momenteel om alles zo dicht mogelijk bij de natuur te houden door hout te gebruiken, met dessins van planten te werken en gebruik te maken van rijke natureltinten in je interieur. Daarom hebben wij ook nieuwe doeken geïntroduceerd met een groot scala aan pastellen en vergrijsde kleuren, geïnspireerd op kleuren uit de natuur”, vertelt Maartje Knipscheer, styliste bij Luxaflex®. “Bestaat je interieur al grotendeels uit natureltinten en kun je juist wat kleur gebruiken? Luxaflex® heeft ook uni-doeken met knallende trendkleuren zoals okergoud en azuurblauw. Prachtig om te combineren met natureltinten en je kunt ze zelfs afwerken met houten decoratieve baleinen aan de onderzijde van het rolgordijn.”